BUTIK
Bryllups telt
Har du brug for hjælp og gode idéer, kontakt os på tlf. 75411818
Udlejning
Vi har alt du skal bruge til festen, find det hele her.
Vi hjælper dig hele vejen
Det kan være svært at huske det hele, derfor giver vi gerne rådgivning og vejledning til din fest.
Showroom
Få inspiration til din næste fest.
Masser af festartikler
Kvalitets lys og alt til bordet i de nyeste moder.
Kvalitets telt
Alle vores telte er godkendte og certificeret.

Flotte og indbydende festtelte

borddækningVi sætter en stor ære i at teltet er pænt og indbydende og kunden får den fest som de har ønsket.

 

Skal du holde en fest, er der en del overvejelser, hvordan omgivelserne skal være. Er det på et hotel – restaurant – forsamlingshus eller i et telt hjemme i haven.

Vælger man at holde festen i et telt, er der slet ingen tvivl om at det er dyrere, at leje et telt kontra et forsamlingshus. Men man får også en helt anderledes fest i private omgivelser.

Festen starter allerede for nogen, når teltet er stillet op, nogle dage i forvejen. Så kan man stille og roligt gå og pynte op og sætte sit personlige præg på festen.

opsætning af festtelt

Når du lejer et telt hos Ribe Fest Udlejning, er vi stort set med hele vejen. Lige fra den første planlægning til nedtagning af teltet, nogle dage efter festen.

Der er altid nogle overvejelser og spørgsmål. Vi kan rådgive og komme med ideer, lave en tegning over bordopstilling, til gæsterne – buffet – gave bord – bar og evt. dansegulv.

 

Alle vores telte er godkendte, certificeret og af den allerbedste kvalitet.

 

Har man lejet et telt hos Ribe Festudlejning er vi altid tilgængelig og aldrig længere væk end et telefonopkald, hvis der skulle være behov for ændringer eller skulle opstå noget uventet.

Vi sætter en kæmpe ære i at være tilgængelig og levere et kvalitets produkt til aftalt tid.

festtelte udlejning

Har du brug for hjælp og gode idéer, til plantegning og hvad du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 41 18 18 eller mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Du kan også tage et kig og bestille din telt her  bestilher 100

Masser af festartikler i vores butik

I vores lokaler på Ø. Vedstedvej 6 har vi masser af tilbehør til din fest. På 1. sal har vi Showroom med inspiration til din borddækning. Kig ind og få gode råd og ideer til din fest.

lys

festartikler tal nummer